Зелен ечемик

зелен ечемикЧудото от Полша помага за намаляване на теглото

Наднорменото тегло и затлъстяването са не само естетически проблем, но представляват също така и здравословен проблем за все повече хора. Наднорменото тегло причинява много сериозни заболявания, като например хипертония, диабет тип 2 или инфаркт. За съжаление, не е лесно да се отървем от излишните килограми - това е сложен процес.

На пазара се предлагат много продукти за редуциране на теглото. Не всички от тях обаче са безопасни и ефективни. Добре известно е, че тези които са природни са най-добрите.

От скоро чудото използвано за борба с наднорменото тегло е зеления ечемик. За хора, които се опитват да намалят теглото си, осигурява шокиращи резултати по отношение на изгарянето на мазнините.

Според новините, отразени в пресата, много актриси от Лондон и Холивуд включват зеления ечемик в диетата си и постигат удивителни резултати. Организмът получава широка гама от минерали, антиоксиданти, хлорофил, фолиева киселина, желязо и 17 аминокиселини, които помагат при: извеждането на токсините от организма, преборването с наднорменото тегло, преодоляването на признаците на стареене на кожата, стреса, косопада и чупливите нокти. 

Списъкът на хранителните вещества, намиращи се в зеления ечемик е много обширен и включва изобилие от витамините B, C, A, E, K и D група, бета-каротин, диетични фибри, активни ензими и холин, които осигуряват естествена подкрепа за повишаване на ефективността и скоростта на метаболизма. 

Ускоряването на метаболизма и увеличаването на броя на червените кръвни клетки, осигурява на организма повече желязо, увеличава алкалността на тялото в резултат на което правилно се изпразват червата, а това е 100% сигурна стъпка към здравето, подобряване на настроението и загуба на излишно тегло. 

Този обикновен и евтин метод има шанс да промени живота на всички хора, страдащи от наднормено тегло и по-специално тези, които са допълнително обременени със диабет, хипертония и заболявания на ставите. 

Зеления ечемик, отглеждан на полска територия, се коси по време на протичането на фазата на растеж (за да може да се постигне най-висок потенциал на съставките, които поддържат здравето), суши се на подходяща температура и се подлага само на процеса на фрагментация на малки парченца и представлява отлично допълнение за напитки, супи, сосове, кисело мляко, салати и сандвичи. 

Включвайки зеленият ечемик системно в ежедневния хранителен режим много бързо ще осигурим задоволяващи ефекти по отношение на укрепването на общото състояние на организма и редуциране на тегло си. Потребителите на зеления ечемик потвърждават загуба на излишно тегло от няколко до около дузина килограма .

За пушачите
Ензимите, включени в състава на зеления ечемик деактивират канцерогенните вещества в тютюневия катран, така се намалява риска от възникване на много тежки заболявания.

Метод за справяне със сладкото
Зеленият ечемик включва в състава си също калий, калций, магнезий, мед, фосфор, манган и цинк. Осигуряването на тези елементи в значителни количества и 100% ниво на абсорбция, е възможно благодарение на пълната естественост, насищане и липса на помощни вещества в продукта. В същото време, спирането на импулса на тялото ни да похапваме много често изкуствени сладкиши е неконтролируемо без помощта на продукта зелен ечемик.

"Зеления ечемик" е полски производител, който се е погрижил да отговори на всички най-високи стандарти за отглеждане и производство, в съответствие с полския закон за безопасност на храните и храненето. Продуктът е тестван в обхвата на съдържанието за хранителните вещества от Лабораторията JS Hamilton.