Продуктите от серия Вирумин - смел боец в областта на храненето!

Вирумин Председателят на Полската асоциация за борба с диабета съветва:
Долупосочените болести, от които заболяваме са в резултат от нашите собствени действия:
- Хипертония;
- Атеросклероза.

Наднорменото тегло, консумацията на големи количества захар (около 42 килограма на човек годишно) и сол (над 5 кг на човек годишно), липсата на физическа активност, високото съдържание на мазнини в храната, стреса и внезапно появяващото се главоболие, появата на сърцебиене, задух, зачервяване на лицето и шията, шум в ушите, бързото изморяване, появата на трудности при запаметяване и намалена концентрация на вниманието и безсъние - всичко това са признаци, при наличието на които човек трябва незабавно да премине през медицински преглед.

Диагнозата обикновено ясно свидетелства за начало на сърдечно-съдови заболявания т.е. хипертония или атеросклероза.

Хипертонията и атеросклерозата са опасни заболявания, които не причиняват болка, но коварно разрушават кръвоносните съдове, вътрешните органи, особено черния дроб, бъбреците и очите. Освен това, те често се придружават от диабет. Не трябва симптомите на заболяването да се пренебрегват, а веднага да се назначи и да се спазва строга хранителна дисциплина. Правилният подбор на хранителните продукти следва да доведе до елиминиране от ежедневния хранителен режим на продукти с високо съдържание на мазнини, преработени продукти, сол и бонбони, докато консумацията на зеленчуци, плодове и риба трябва да се увеличи.

Основният фактор, допринасящ за бързото регулиране на повишените параметри на напрежение, холестерол и триглицериди, разбира се, ще увеличава своето въздействие в зависимост от количеството инфузия, ежедневно приемана от продуктите от серия Вирумин. Няколко години наблюдение на потребителите, които ползват инфузията на продуктите от серия Вирумин всеки ден потвърждава, че това е отличен начин за елиминиране на опасности и усложнения, предизвикани от хипертонията и атеросклерозата. 

Продуктите ВируминВирумин дент - с червена боровинка, Вирумин лукс - с канела, Вирумин витал - със зелен овес и Вирумин опти - с боровинки и корен от моркови са брилянтни полски рецепти, чийто съдържание е базирано на 40%  специално селектирани люспи от елда, в комбинация със сушени плодове. Продуктите от серия Вирумин са безценен 100% естествен източник на витамините C, B, B1, B2, B6, PP, ниацин, витамин Е и минерали - калий, магнезий, желязо, калций, селен, молибден, германий и силиций, без които нито един биохимичен  процес в човешкото тяло не може да протече.

Люспите от елда получиха най-висока репутация в проучванията, проведени от научните екипи в Познан, Вроцлав, Олщин и Краков, като изключителен ресурс, поради изобилието на разтворими и неразтворими фибри, които се прилагат във функционалната храна, за да регулират по естествен начин повишените нива на холестерола и неправилното функциониране на храносмилателния тракт, особено на червата.

Наличието на флавоноиди, антиоксиданти и полифеноли е биологичен, естествен начин за неутрализиране на свободните радикали и токсини, които се разпространяват в цялото човешко тяло и водят до разрушаването му. Според оценката на учените, всяка година човешкото тяло поглъща, заедно с храна, няколко килограма химични вещества под формата на аромати, оцветители, консерванти, набухватели и т.н.


Всички продукти от серия серия Вирумин се подготвят под формата на течна инфузия,  пиенето в количество от 3-5 чаши всеки ден е чудесно биологично оръжие което "почиства" човешкото тяло. 

Люспите от елда присъстващи в продуктите от серия  Вирумин са естествен източник на шест флавоноида за организма: ориентин, витексин, кверцетин, изоориентин, изовитексин и доминиращия рутин - в количество 4.4 мг - 17,8 мг / 100г. Общата концентрация на всички флавоноиди възлиза на около 74 мг/100 мг люспи от елда в сорта ЕМКА или дори 151.5 мг/ 100г в сорта ЛЮБА, който се използва за получаване на препаратите от серия Вирумин. Рутинът играе специфична роля в процеса на укрепване и увеличаване на гъвкавостта на кръвоносните съдове, по-специално в организма на страдащи от хипертония и атеросклероза. 

В ежедната диета, ефектът на продуктите от серия Вирумин се допълва от хранителните качества на Смлени люспи от кралска елда и Авена - фин зелен овес. Тези продукти, когато се добавят към кисели млека, сандвичи, салати, супи, картофи, сосове и др. доказват, че въвеждането на функционални храни в ежедневна храна е гаранция за бързо подобряване на функционирането на органите, страдащи от разстройства.

Barbara Tometczak, MA
President of the Silesian Regional Department
of the St. Lucas Polish Diabetes Association