Облекчение на болките в ставите с Вирумин

Пийте от Вирумин витал, мажете се с Вирумин загряващ гел за да усетите облекчение ...

Крайно време е да се погрижим за нашия гръбнак, стави и мускули, да забравим за лумбагото, болка която започва да действа и спира при внезапни промени на времето. През 21 век е много трудно да се намери идеалното състояние на ставната система. Почти всеки има дегенеративни промени на костите и ставите в различните степени от своето развитие. Това е цената, която плащаме за неадекватния начин на живот и недостатъците при правилното изграждане и възстановителните блокове в ежедневната диета. Най-ранните симптоми на унищожаване на ставната система е сутрешната скованост на ставите, свързани с натрупване на излишък от синовиална течност през нощта.

Тъй като симптомите на това заболяване обикновено намаляват след няколко часа след събуждане, ние най-често сме склонни да ги игнорираме за по-дълго време. Преди да се появи подуване, ограничаване на мобилността и болка ние не се мотивираме да започнем някакво лечение. Трябва да помним, че ранното прилагане на превантивни мерки могат да предотвратят тези проблеми и симптомите на заболяването да не се появят, но ако все пак допуснем те да се появяват може значително да се намали тяхната интензивност. Препоръчително е за да функционират правилно ставите да останем физически активни и да поддържаме диета, която е богата на антиоксиданти, микроелементи и витамини.

Вирумин витал - полския хранителния препарат под формата на сашета, който се прилагана три пъти на ден, 30 минути преди хранене, е отличен доставчик на хранителни вещества, необходими за организма. В основата на този препарат са люспи от елда, в комбинация с зелен овес и сушени плодове. Този препарат е отлична добавка от антиоксиданти, витамини и минерали, които са отговорни за подходящата хидратация и хранене на ставния хрущял. Когато  приемаме Вирумин витал като част от ежедневната диета, той допринася за намаляване на чревното производство на токсични съединения, които след преминаване на чревната бариера, стават антигени за организма и могат да доведат до поява на тежка възпалителна реакция в ставите.

Средният жител на нашата климатична зона изпитва болки в костите, настива или се разболява от грип най-малко два пъти годишно, особено през пролетта и зимата. Голяма част от населението страда от заболявания, произтичащи от дегенеративни промени в ставите или гръбначния стълб. Ето защо аз с цялото си сърце препоръчвам най-новия превъзходен полски продукт, Вирумин загряващ гел, който потвърди силата на природата в ежедната ми практика като специалист рехабилитатор.

Вирумин загряващ гел съдържа екстракти от люспи от елда и зелен овес, които проявяват противовъзпалителни свойства и стимулират кръвообращението, а благодарение на съдържанието на ванилинов дериват  Вирумин загряващ гел действа като топла вана, загрява леко охладените части на тялото, например ръцете и краката, като осигурява усещане за комфорт и облекчение.


Наличието на Вирумин загряващ гел  в аптечката на всяко домакинство е идеалното решение за болки в мускулите, костите и ставите. Големият обем на гела, туба от 250 мл, с отлична консистенция и изтънчен аромат позволява да бъде използван за деня и нощта.

Stanisław Popenda, MA
Specialist in rehabilitation
Rehabilitation and physical therapy office, Ruda Śląska